Gratis reserveren kan via:
024 - 7 114 114   WhatsApp ons
(nu bereikbaar)

Kinderfeestje in Beuningen

Kinderfeestje bij Bioscoop van Heemstrabaan: jarige gratis!

Vier je verjaardagsfeestje bij Bioscoop van Heemstrabaan in Beuningen, bij Nijmegen, en voel je net een echte filmster. De jarige job mag gratis naar de film, en alle vriendjes, vriendinnetjes en begeleiders die meegaan krijgen korting. Geniet met z'n allen van jouw favoriete film en smul van de vele drankjes en hapjes die je tijdens de film met een druk op de knop, of online, kunt bestellen. 

Wil je het kinderfeestje extra feestelijk afsluiten?
Kies dan voor een van onze arrangementen met eten bij McDonald's of Den Tol. Wij reserveren een tafel voor je zodat je alleen nog maar hoeft aan te schuiven. Ook hier is de jarige gratis! Voor of na de film kun je met z’n allen eten in het gekozen restaurant. Pannekoek of friet, het kan allebei en wij regelen het voor je.

In de bioscoop kun je een KIDS BOX bestellen voor jezelf en je vriendjes! Voor €3,60 p.p. krijg je dan een pakje drinken, een zakje snoep of chips en een verrassing.

Prijzen

Bij alle kinderfeestjes is de jarige GRATIS. Voor de andere feestvierders gelden de volgende tarieven:

- Bioscoopfeestje = €7,50 p.p.
- Bioscoopfeestje & Happy Meal bij McDonald's = €11,70 p.p.*
- Bioscoopfeestje & pannenkoek eten bij Den Tol = €12,50 p.p.**

* Bij McDonald's betaal je voor het Happy Meal €4,20 p.p. en voor een Medium Menu vanaf €6,85 p.p. Het resterende bedrag betaal je bij Bioscoop van Heemstrabaan. Mogelijk bij McDonald's Beuningen, Malden en Cuijk. 

** Incl. kinderpannenkoek van de kaart met poedersuiker en/of stroop en een glas ranja.  Ouders kunnen een pannenkoek van de kaart bestellen tegen het normale tarief. Bij Den Tol betaal je €5 per kind en bij Bioscoop van Heemstrabaan €7,50 p.p. Mogelijk bij Den Tol Beuningen, naast de bioscoop, Velp NB en Plasmolen, niet mogelijk op zondag na 16 uur.

Reserveren

Reserveren kan per WhatsApp of telefonisch op 024 – 7 114 114, of in de bioscoop.

U kunt ook online een aanvraag voor een reservering doen. Als het programma voor de door u gewenste datum al bekend is dan nemen dan binnen 24 uur contact met u op om uw reservering te bevestigen. Als het filmprogramma nog niet bekend is voor de door u gewenste datum dan ontvangt u de telefonische bevestiging pas op de maandag waarop het filmprogramma bekend gemaakt wordt. Klik hier voor het aanvraagformulier

Voorwaarden

Het minimum aantal personen is 6 inclusief de jarige en volwassenen, maximaal 15 personen. Alle toeslagen (bijvoorbeeld voor 3D films) blijven van toepassing, ook voor de jarige. Bij voorstellingen met een hoger tarief dan het reguliere tarief wordt de meerprijs in rekening gebracht. Niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. Alleen geldig bij Nederlandstalige kinderfilms. In de kerstvakantie zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk.