Gratis reserveren kan via:
024 - 7 114 114   WhatsApp ons
(nu bereikbaar)

Eten en drinken bij Bioscoop van Heemstrabaan

Online een bestelling doorgeven

Geniet van nog meer gemak en laat ons online weten wat we voor u in mogen schenken! Zo hoeven we u niet meer te storen met het opnemen van de bestelling. We brengen gewoon de hapjes en drankjes zodra u aanwezig bent in de zaal naar de gereserveerde plaatsen. Ook tijdens de film kunt u nog een bestelling doorgeven. 

Direct genieten

Als u uw bestelling meer dan 30 minuten voor aanvang van de voorstelling doorgeeft dan zetten wij alle geselecteerde producten alvast vooraf voor u klaar. Direct genieten noemen we dat! Uiteraard bereiden we bijvoorbeeld warme dranken pas als we u verwelkomd hebben in de zaal. 

Online bestellen

Menukaart

Onze uitgebreide menukaart biedt een ruime keuze aan verse en met zorg geselecteerde producten. Er is voor ieder wat wils, van een kleine hap tot een luxueus plateau. Een groot deel van de producten zijn door ons zelf samengesteld en wordt geserveerd op ons eigen servies.

Voor onze jongste gasten en hun ouders hebben we een menukaart die helemaal is afgestemd op hun wensen. Kinderen kunnen verwend worden met een Kidsbox terwijl de ouders bijvoorbeeld kunnen genieten van een stuk ambachtelijk appelgebak bij de koffie.

Bekijk de menukaart online

Allergenen

Op de online menukaart en bij het online bestellen zijn de allergenen in onze producten direct zichtbaar door op de (i) te drukken. In de bioscoop is op verzoek een allergenenkaart beschikbaar.