Gratis reserveren kan via:
024 - 7 114 114   WhatsApp ons
(Bereikbaar vanaf 09:00 uur)

Eten en drinken bij Bioscoop van Heemstrabaan

Online een bestelling doorgeven

Geniet van nog meer gemak en laat ons online weten wat we voor u in mogen schenken! Zo hoeven we u niet meer te storen met het opnemen van de bestelling. We brengen gewoon de hapjes en drankjes zodra u aanwezig bent in de zaal naar de gereserveerde plaatsen. Ook tijdens de film kunt u nog een bestelling doorgeven. 

Direct genieten

Als u uw bestelling meer dan 30 minuten voor aanvang van de voorstelling doorgeeft dan zetten wij alle geselecteerde producten alvast vooraf voor u klaar. Direct genieten noemen we dat! Uiteraard bereiden we bijvoorbeeld warme dranken pas als we u verwelkomd hebben in de zaal. 

Online bestellen

Menukaart

Onze uitgebreide menukaart biedt een ruime keuze aan verse en met zorg geselecteerde producten. Er is voor ieder wat wils, van een kleine hap tot een luxueus plateau. Een groot deel van de producten zijn door ons zelf samengesteld en wordt geserveerd op ons eigen servies.

Kinderkaart

Voor onze jongste gasten en hun ouders hebben we een menukaart die helemaal is afgestemd op hun wensen. Kinderen kunnen verwend worden met een Kidsbox terwijl de ouders bijvoorbeeld kunnen genieten van een stuk ambachtelijk appelgebak bij de koffie.

Allergenen

In de bioscoop is op verzoek een allergenenkaart beschikbaar waarop u informatie kunt vinden over de aanwezigheid van allergenen in onze producten.