Gratis reserveren 024 - 7 114 114 (nu niet bereikbaar)

Roma Club

RomaClub

Voor iedereen die regelmatig naar de film gaat, is er het RomaClub lidmaatschap. Met een RomaClub-pas krijgt men maar liefst tot 50% korting op de normale toegangsprijs bij Cinema Roma in Wijchen, Cine Twins in Malden en Bioscoop van Heemstrabaan in Beuningen! Alle lidmaatschappen zijn verkrijgbaar aan de kassa. 

Een lidmaatschap is in een paar bezoeken terugverdiend! Er zijn drie verschillende lidmaatschappen:

ROMACLUB  1, 2 of 3 JAAR

Zo is er een RomaClub lidmaatschap voor 1, 2 of 3 jaar. Met 50% korting* op maandag t/m donderdag. Ideaal voor iedereen die graag veel films wil zien, en deze in alle rust wil bekijken op doordeweekse dagen.

ROMACLUB  DELUXE

Met het RomaClub-lidmaatschap DeLuxe geldt de korting ook op vrijdag* én kan men 1 persoon extra meenemen op dezelfde voorwaarden. Met z’n tweeën van voordeel genieten dus! Dit lidmaatschap is 3 jaar lang geldig.

ROMACLUB  SUPERDELUXE

RomaClub SuperDeLuxe: 50% korting* op alle dagen (behalve zaterdag) gedurende maar liefst 4 jaar én men kan 2 personen extra meenemen op dezelfde voorwaarden.

ALLES OP EEN RIJ

RomaClub 1 jaar € 18,-
RomaClub 2 jaar € 30,-
RomaClub 3 jaar € 42,-
RomaClub DeLuxe (3 jaar) € 66,-
RomaClub SuperDeLuxe (4 jaar) € 100,- 

* Het lidmaatschap is geldig bij zowel Cinema Roma als Cine Twins en Bioscoop van Heemstrabaan. Lidmaatschap en daaraan verbonden voorwaarden zijn strikt persoonlijk. Het lidmaatschap is niet geldig in de kerstvakantie. Bij voorstellingen met een hoger tarief dan reguliere films (b.v. Prosecco Premières en concerten) wordt de meerprijs in rekening gebracht. Niet te combineren met andere (actie)kortingen. Voor balkonplaatsen en 3D films geldt een toeslag.


Liever geen lidmaatschapkosten?

Neem dan een abonnement en profiteer van een vaste korting zonder lidmaatschapskosten. Alle abonnementen zijn in tegenstelling tot de lidmaatschappen op iedere dag van de week geldig en in alle vakanties.