Gratis reserveren 024 - 7 114 114 (nu niet bereikbaar)

Vroege Vogels

Wilt u naar de bioscoop deze vakantie?

Deze vakantie beloont Bioscoop van Heemstrabaan iedereen die vroeg opstaat. Vroege vogels betalen 's ochtends voor 12 uur namelijk € 5,50 (i.p.v. € 7,40) per film. Dit tarief geldt niet alleen voor kinderen maar ook voor papa's, mama's, opa's en oma's. Voor iedereen dus!

Er is vanaf 7 juli t/m zondag 19 augustus 2018 elke dag voor 12 uur keuze uit twee Nederlandstalige kinderfilms. Begin de dag ontspannen met het hele gezin in de bioscoop. Geniet tijdens de film van de vele verse versnaperingen op onze uitgebreide menukaart.

Er is keuze uit de volgende voorstellingen:

 

Kleuter Vroege Vogels

Bij de Kleuter Vroege Vogels is de zaalverlichting minder gedimd en staat het volume wat zachter. Bovendien krijgen de kinderen een fruitige kindercocktail geserveerd. Zo kunnen uw (klein)kinderen optimaal genieten van hun eerste bioscoopervaring.

Er is keuze uit de volgende Kleuter Vroege Vogel voorstellingen:

  

 

Voor 3D-films geldt de normale toeslag. De Vroege Vogel actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen en loopt van 7 juli t/m zondag 19 augustus 2018. De bioscoop is in deze periode vanaf 10:00 uur te bereiken.